Politica de Retur

Conform legislației în vigoare orice persoană fizică poate returna un produs în termen de 14 zile de la recepționarea acestuia.

edog.com.ro va returna contravaloarea produsului sau produselor care îndeplinesc urmatoarele condiții:

- produsul va fi returnat in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele aferente intacte.

- în cazul în care a fost utilizat, produsul nu trebuie să fie deteriorat sau să prezinte urme vizibile de utilizare.

- produsele perisabile (hrană ,suplimente alimentare, delicii etc.) vor putea fi returnate numai în cazul în care ambalajul nu a fost deschis.

- toate documentele însoțitoare vor trebui returnate (factură, bon fiscal etc.)

- se va completa formularul de retur

În termen de 3 zile lucrătoare veți primi o înștiințare prin e-mail, privind numărul de înregistrare al cererii.

După primirea înștiințării veți returna produsele personal sau prin curierat rapid la adresa : Str. 3. , Nr. 28 , Pecica, Jud. Arad

Costul returului este suportat de client.

Dacă se constată că produsele îndeplinesc toate condițiile impuse mai sus atunci veți fi contactat pentru comunicarea detaliilor finale și termenul de rambursare al contravalorii produselor.

Dacă produsele returnate sunt deteriorate, au semne clare de utilizare și nu pot fi vândute ca și produse noi, ne rezervam dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi diferența de preț dintre produsele noi și cele deja utilizate.

Nu se accepta retur pentru produsele din categoria produselor cu regim special, acestea necesita o temperatura de transport de 4-8 grade.

În cazul în care produsele sunt într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lor, ne rezervăm dreptul de a refuza returul. În acest caz, produsele vor fi trimise înapoi prin curier, iar taxele aferente transportului vor fi suportate de către client.

Plata contravalorii produselor se va face prin bancă în contul bancar specificat de către client în decurs de 14 zile de la acceptarea returului.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. Rambursarea se face doar in contul bancar specificat de dumneavoastra. 

Pentru orice informații suplimentare aveți la dispoziție următoarele numere de telefon (0745787127 sau 0747975155) sau ne puteți scrie și la adresa de email contact@kalypsoland.ro