Scurta descriere
Vesta de vară IQ este potrivită pentru zilele mai calde ale anului. Vesta este confectionata dintr-un negru deschis cu aspect de vafa. Țesătura din plasă stabilă pe spate și umeri asigură permeabilitatea aerului.

Vesta de vara IQ Dogsport 3.0

Scurta descriere
Vesta de vară IQ este potrivită pentru zilele mai calde ale anului. Vesta este confectionata dintr-un negru deschis cu aspect de vafa. Țesătura din plasă stabilă pe spate și umeri asigură permeabilitatea aerului.
Marime
Pentru
Vesta noastră a fost un bestseller de mult timp din mai multe motive! Chiar și manipulatorii K9 ai poliției germane poartă o versiune specială a acestuia. Și această nouă versiune vine chiar cu 1. un sistem de șnur pentru buzunarul de la piept (nu mai trebuie să-l achiziționați separat) și 2. este compatibil cu noua noastră geantă IQ Magnet! Vesta noastră de vară are două buzunare separate la piept. La alegerea dvs., puteți transforma aceste două buzunare într-un buzunar mare la piept. De ce? Introduceți recompensa în buzunarul central înainte de un exercițiu de rechemare sau de recuperare. Acum vă puteți recompensa câinele în poziție frontală cu ambele mâini din centrul corpului. Acest lucru vă va învăța câinele să intre și să stea drept în fața dvs. Dacă câinele tău, în schimb, anticipează o jucărie care iese dintr-un buzunar lateral, vei avea mult mai greu să-l înveți să stea drept. Corpul câinelui gravitează în general în direcția în care se așteaptă să vină recompensa. Această caracteristică este esențială în antrenamentele noastre și nu antrenăm niciodată o poziție frontală fără buzunarul convertibil la piept.Mărește-ți și mai mult concentrarea câinelui tău, folosind snururile noastre pentru a deschide buzunarul de la piept. Pur și simplu trageți snururile de la șolduri (fără a părăsi poziția de bază) și jucăria va cădea jos pentru ca câinele să o prindă. Acest lucru va duce la o așteptare și o expresie mai mare: mulți câini se bucură de emoția care vine cu o jucărie care cade spontan.Vesta IQ Dogsport 3.0 este compatibilă cu noua noastră geantă IQ Magnet. Este pentru tine dacă lucrezi la poziția de călcâie a câinelui tău sau la expresia lui deschisă. Geanta IQ Magnet poate fi atașată în partea inferioară a armurii stângi: este aproape invizibilă (și cu atât mai mult pentru câinele tău). Introduceți o minge sau altă jucărie mică și închideți-o cu ușurință cu ajutorul magnetului. Ori de câte ori sunteți gata să vă recompensați câinele, trageți de snur din partea dreaptă și jucăria va scădea. De ce nu ai pune o jucărie sub brațul stâng așa cum au făcut-o mulți de mult timp? Pentru că câinele știe exact dacă jucăria este acolo sau nu și nu va avea un comportament de încredere pentru probe și competiții. Pentru început, câinele poate vedea jucăria ascunsă sub braț. În plus, nimeni nu merge natural cu o jucărie ascunsă dedesubt.Desigur, vesta sport pentru câini IQ este super robustă, rezistentă la zgârieturi, hidrofugă și respirabilă! Această vestă a trecut prin toate testele de anduranță imaginabile... De la Mali la Rottweiler, de la Dobi la Ciobanescul German... Sport sau muncă... Vânt, ploaie, zăpadă și noroi... În ciuda materialelor sale super confortabile și a aspectului elegant, e cu tine ca sa dureze.

Referinte specifice